- din forbindelse til kunderne

UCONNECT ApS har opnået
en
AAA kreditvurdering
Yderligere information på www.soliditet.dk

       
  Nyheder    
       
 

Nyhedsarkiv 2005 - 2012

Nyheder 2012

November 2012
Stort fremmøde til SMARTLOG logistikkonferencen den 1. nov.
De mange spændende case-baserede indlæg samt interessen for at finde sammen omkring SMARTLOG netværket var en stor succes.
Læse hele artiklen her

Oktober 2012
"Spar med bedre logistik" danner overskriften på en artikel i Nordjyske den 25. oktober. Artiklen omhandler etableringen af SMARTLOG netværket samt logistikkonferencen der afholdes den 1. november på Hotel Scheelsminde.
Læs hele artiklen her  

Juni 2012
Med overskriften ”Professionel anvendelse af LinkedIn” har LinkedIn ekspert Ole Bach Andersen i samarbejde med Jens Uggerhøj afholdt kursus. Deltagerne der bestod af virksomhedsledere og marketingsansvarlige har givet kurset en meget høj score på såvel indhold som relevans i forhold til at arbejde med LinkedIn professionelt. Et opfølgningswebinar finder sted 10. september.    

April 2012
UCONNECT ApS har opnået en
AAA kreditvurdering.
Soliditet A/S har givet UCONNECT ApS til en trible A kreditrating.
Det er den højeste rating man kan få, og der er under 3.8% af alle danske selskaber som har denne flotte rating. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.
Yderligere information på www.soliditet.dk

Marts 2012
Intelligent Logistik Netværket
som faciliteres af UCONNECT har indgået samarbejde med innovationsnetværket INFINIT.  INFINIT er et landsdækkende samarbejde som arbejder med anvendelsen af IT i hverdagen og koordineres af Alexandra Instituttet - CISS Aalborg Universitet - Datalogisk Institut, Århus Universitet - DTU, Lyngby - IT-Universitetet, København og Knowledgelab, Syddansk Universitet.
Yderligere information om INFINIT 

Februar 2012
UCONNECT joined New Jersey Technology Council (NJTC) – The NJTC connects its members with customers, suppliers, support, capital and information - everything needed to grow a technology business in New Jersey US.
www.njtc.org 

Januar 2012
Forretningsudvikling i New Jersey, US
I samarbejde med CTIF, Aalborg Universitet har UCONNECT netop gennemført en delegationstur til Princeton i New Jersey. Seks nordjyske ICT virksomheder deltog på turen, hvor der var arrangeret en række forskellige aktiviteter med det formål, at skabe nye forretningsforbindelser og/eller pleje eksisterende kunder m.v.

Nyheder 2011

December 2011
UNICEF’S School-in-a-box
Igen i år er det traditionelle julekort fravalgt til fordel for 40 børn i den tredje verden som gennem UNICEF’S School-in-a-box projekt får adgang til skoleudstyr.

 
Kassen indeholder basalt skoleudstyr som kladdehæfter, blyanter, viskelædere og sakse. Men også et ur af træ til undervisning, klodser til at lære at tælle, laminerede plakater med bogstaver samt en radio der køre på solenergi så børnene kan få kontakt til omverdenen.  

Undervisningsmaterialerne opbevares i en aluminiumskasse. Indersiden af kassens låg kan fungere som tavle, når det bliver malet med tavlemaling, der også er en del af udstyret.

November 2011
Nordjyske konference om sundheds- og plejeteknologi - 30.11.2011
De nordjyske kommuner og Region Nordjylland afholdt en velbesøgt konference for sundhedsprofesionelle i kommuner og på sygehuse, samt vidensinstitutioner og erhvervslivet om sundheds- og plejeteknologi i fremtidens sundhedssektor
Jens Uggerhøj var i den forbindelse konferencier.
Yderligere information på
www.spt.rn.dk

September 2011
Nyt netværk "SIG-SALE"
Den 22. september var der kick-off på et nyt netværk SIG-SALE der har fokus på "målrettet salg". Netværket er forankret i det midtjyske gennem IT Forum Midtjylland og består af 8 innovative IT og softwarevirksomheder indenfor forskellige brancher. Jens Uggerhøj, UCONNECT er facilitator for netværket og sikre dermed
fremdrift og udvikling i de aktiviteter der arbejdes med på de enkelte netværksmøder.   

September 2011
AAU Matchmaking  konference 2011 - "Campus i Aalborg"
8. og 9. september afholdte Aalborg Universitet den årlige Matchmaking konference for eksterne og interne matchmakere. Eksterne matchmakere er de danske erhvervsfremme aktører, herunder erhvervskontorer, væksthuse m.v. De interne matchmakere er nøglepersoner fra universitet. Formålet med konferencen var at skabe en tættere og nemmere kontakt til universitets mange muligheder for samarbejde med erhvervslivet. Jens Uggerhøj havde fornøjelsen at være konferencier og ordstyrer under konferencen
Yderligere information om AAU Matchmakling

SIG-SALE kick- start 22. september 2011 - læs mere her

Yderligere information kontakt Jens Uggerhøj, jens@uconnect.dk 

Maj 2011
InfinIT invitere den 18. maj til SummIT 2011
"IT som vækstmotor"
Man taler allerede om ”IT i alting”, men i realiteten har vi kun set begyndelsen. Der ligger et kæmpe potentiale i at bruge IT som vækstmotor i en bred vifte af brancher i det danske erhvervsliv. På SummIT 2011 sættes der  fokus på en udvalgt håndfuld af disse – kom og vær med til at sætte dit fingeraftryk på, hvordan IT skal anvendes for at bringe Danmark endnu mere i front.
UCONNECT har i den forbindelse fået til opgave at styre og gennemføre de 5 workshops som skal skabe nye idéer til et projektkatalog som styregruppen bag Infinit skal arbejdere videre med efter konferencen. 
Du kan læse mere om konferencen her

Juni 2011
USA - forretningsudvikling og samarbejde
Har du interesse i det amerikanske marked får du nu muligheden for at deltage på en delegationstur til Princeton, New Jersey på østkysten af amerikanske kontinent.
CTIF på Aalborg Universitet inviterer i samarbejde med CTIF US i Princeton danske IT relaterede virksomheder til at deltage i delegationsturen som finder sted i uge 4, 2012. 

De deltagende virksomheder får eget skræddersyet program og det koster ikke noget, udover rejseomkostninger, hotel og så selvfølgelig noget tid.
Yderligere information kontakt Jens Uggerhøj,
jens@uconnect.dk

Juni 2011
Gå-hjem-møde i Århus hos IT Forum Midt
Etablering af SIG gruppe
Med overskriften "Målrettet salgsindsats - en del af hverdagen for alle ansatte" var godt 30 IT relaterede virksomheder fra det midtjyske samlet for høre Business Development Director Martin Dommerby, KalpaVruksh Technologies Danmark A/S og Jens Uggerhøj, UCONNECT ApS

Efterfølgende var der stor tilslutning til dannelse af en SIG gruppe inden for salg (Special Interest Group). Formålet med gruppen bliver, at skabe udvikling, der optimerer og styrker deltagernes B2B-salgs- og markedsføringsaktiviteter på de nære såvel som de fjerne markeder.

April 2011
Fremtiden Plejehjem - Aalborg Kongres og Kultur Center
Den 5. april 2011 inviterede Aalborg Kommune og BrainsBusiness ICT NORTH DENMARK virksomheder, forskere, interesseorganisationer og kommunale interessenter til at deltage i en fremsynet konference med et meget konkret fokus.
Jens Uggerhøj havde fornøjelsen at være konferencier og skulle således holde styr på de mange interessante indlæg samt de temaopdelte workshops som skal igangsættes om eftermiddagen.
Du kan læse mere om konferencen

Marts 2011
World Class Innovation Workshop - Chennai, Indien
I samarbejde med CTIF, Aalborg Universitet, var UCONNECT medarrangører af World Class Innovation Business Workshop der foregik i forbindelse med Wireless VITAE 2011 konferencen. Konferencen blev afholdt i begyndelsen marts i byen Chennai der er ligger i det sydøstlige Indien. Til formålet blev der bl.a. fremstillet et workshopprogram som præsentere de danske virksomheder som deltog i business relatere one-on-one møder med indiske virksomheder.
Program - klik her
Resumé - World Class Innovation Workshop - klik her
  

Februar 2011
Nordjyllands Mister Mobil bliver 50

Læs artikel fra Børsen

Februar 2011
Reception - UCONNECT 5 år + Jens 50 år
Den 17. februar blev der afholdt reception på Utzon Centeret. Mange gæster dukkede op fra nær og fjern for at fejre jubilæet og fødselsdagen - en dag som vil blive husket i lang tid

-
tusind tak til alle jer der deltog
- tusind tak for de mange lykønskninger
- tusind tak for alle gaverne

 

 Se flere billeder her


-----------------------------------------------------------------

Nyheder 2010
December 2010
UNICEF’S School-in-a-box
Igen i 2010 blev det almindelige julekort fravalgt og denne gang var det til fordel for 40 børn i den tredje verden som gennem UNICEF’S School-in-a-box projekt får adgang til skoleudstyr.

 
Kassen indeholder basalt skoleudstyr som kladdehæfter, blyanter, viskelædere og sakse. Men også et ur af træ til undervisning, klodser til at lære at tælle, laminerede plakater med bogstaver samt en radio der køre på solenergi så børnene kan få kontakt til omverdenen.  

Undervisningsmaterialerne opbevares i en aluminiumskasse. Indersiden af kassens låg kan fungere som tavle, når det bliver malet med tavlemaling, der også er en del af udstyret.

December 2010
På Herrens Mark 3 - konference om B2B salg
Den 8. december blev der i Aalborg Kongres og Kultur Center afholdt "På Herrens Mark 3".
Konferencen har til formål at give både nye og etablerede virksomheder ny inspiration og konkrete værktøjer til effektivt B2B-salg, med fokus på salgsprocessens mange faser.

På Herrens Mark 3 havde derfor fokus på afdækning af potentielle kunder, den første kontakt, kontraktfase, levering og opfølgning, forberedelse af næste salg samt vedligehold af kundekartotek. Jens Uggerhøj havde fået fornøjelsen af være konferencier og bød bl.a. velkommen til keynote speaker Remee, der som både musikproducer og iværksætter formår at være nytænkende og have fingeren på pulsen - uden at gå på kompromis med sig selv.
Yderligere information klik her

November 2010
FoodPharmaTech 2 - 4 nov. 2010.

UCONNECT deltog i et samarbejde med Lyngsoe Systems A/S på FoodPharmaTech udstillingen i Herning.

På billedet demonstrerer Jens Uggerhøj et sporbarhedssystem for Prins Joachim og Hernings borgmester Lars Krarup.
Sporbarhedskoncept fra Lyngsoe Systems er udviklet i samarbejde med række interessenter i den danske fiskeindustri, heriblandt Pack & Sea, hvor direktør Bent Kirk i dagens anledning har fået en blå kittel på for at gøre demonstrationen lidt mere virkelighedstro.     

Oktober  2010
BioMed-Sale – kick-off  27. okt.

BioMed-Sale er et nyt unikt og eksklusivt netværk som tilbydes førende teknologivirksomheder indenfor BIOMED COMMUNITY.
BioMed–Sale netværket skal have fokus på alle de elementer og forhold, der gør sig gældende inden for markedsføring og afsætning på såvel de nære som fjerne markeder.
De enkelte virksomheder er komplementære indenfor Bio-, Nano- og sundhedsteknogi, hvilket giver mulighed for relevant spar­ring og eventuelle partnerrelationer i forbindelse med nye produktløsninger eller samarbejde på udvalgte markeder
.

Kick-off møde den 27. okt. kl. 10 - 12 på NOVI. (Gratis og uforpligtende at deltage)

Yderligere information:
BioMed-Sale informationsblad (pdf)
Helena Peyron, BioMed Community, (
HEL@aalborg.dk)
Jens Uggerhøj, UCONNECT (jens@uconnect.dk)

September 2010
”Det gode møde”
En gruppe revisorer fra Revisionsfirmaet Nielsen & Christensen med afdelinger i København, Års og Aalborg, har i forbindelse med et uddannelsesforløb fået dybere kendskab til at holde effektive møder   -  såvel interne som eksterne. Med overskriften ”Det gode møde” fik deltagerne nye brugbare input og værktøjer ,  der gør dem bedre rustet til at holde møder ,  der udmønter sig i kontante resultater  og  som sparer tid og ressourcer for alle deltagere.
Jens Uggerhøj fra UCONNECT stod for tilrettelæggelsen samt gennemførslen af forløbet.

For yderligere information kontakt HR Chef Marlene Krogh, Nielsen & Christensen (mkr@n-c.dk) eller Jens Uggerhøj, UCONNECT (jens@uconnect.dk)

September 2010
MBT i Rold Skov - Ultimate Web Tour
UCONNECT deltog i Ultimate Webs flotte Mountain Bike arrangement i Rold Skov den 19 september. Vi var ikke mindre 40 deltagere og alle kom mere eller mindre helskindet gennem den lange og ikke mindst udfordrende 24 km rute der er anlagt i Rold Skov.
En hyggelig dag hvor nye bekendtskaber blev skabt.

September  2010
Teknologi-fremstød i kriseramte Japan

Dansk ekspertviden om satellitter, trådløs kommunikation og digital lyd kan være på vej mod større udbredelse via samarbejde med japanske partnere. Grunden blev lagt i Tokyo under et netop afsluttet innovations-fremstød med deltagelse af tre nordjyske teknologivirksomheder, Aalborg Universitets Center for Teleinfrastruktur (CTIF).
UCONNECT stod for hele tilrettelæggelsen samt gennemførslen af fremstødet. 

Yderligere information finder du på nedenstående link:
AAU link
Artikel i Nordjyske Stiftstidende
Artikel i Elektronik & DATA

For yderligere information kontakt Jens Uggerhøj, jens@uconnect.dk

Maj 2010
Ny netværkskoordinator hos UCONNECT
UCONNECT har pr. 1. maj ansat Anders. S. Nielsen som netværkskoordinator. Anders skal bl.a. være koordinator af det nyetablerede Smart Energy Grids netværk, der har fokus på skabe kontakter inden for energieffektivt byggeri. Kommende netværksmøde er torsdag 20. maj 2010 hos RTX Telecom og den 22. juni afholdes der netværksmøde hos Nordjysk Elhandel.
For yderligere information kontakt Anders på asn@uconnect.dk eller tlf. 22 23 43 13

Maj 2010
FREMTIDENS
INTERNET
Infinit inviterer til konference om fremtidens Internet.
Det foregår
den 11. maj 2010 kl. 09.30 – 15.30 på IT-Universitetet i København.

Se 10 år ud i fremtiden og vær med til at sætte spot på følgende spørgsmål:
- Vil mobiltelefoner med udvidet computer­kraft fremover blive den primære adgangsvej til internettet?
 -
Hvor meget kan vi forvente os af forretninger på internettet?

Med disse spørgsmål som overskrift, vil en række spændende foredragsholdere bidrage med deres viden og vil i efterfølgende Cafédiskussioner drøftet det med alle deltagerne.
Til at styre slagets gang har personerne bag Infinit valgt 
Jens Uggerhøj som ordstyrer og facilitator
.
Yderligere information på www.infinit.dk

Marts 2010
CeBIT messe i Hannover Tyskland
UCONNECT deltog igen år på Europas største IT messe CeBIT. Denne gang som aktiv deltager i Futura Match programmet. Det resulterede i en række møder med nye potentielle samarbejdspartnere som vi forventer kan være med til at generere nye forretningskontakter og muligheder. Trods finanskrise m.v. så var der i år over 4.000 udstillere fra 68 lande og 330.000 besøgende.

Februar 2010
Advisory Board -
effektiv GO-TO- MARKET strategi
UCONNECT har udviklet et nyt "Plug & Play" Advisory Board koncept som bidrager til
virksomheder, der har planer om at øge salget på nuværende markeder eller ønsker at igangsætte salgsaktiviteter på helt nye markeder.
Læs mere om Advisory Board her (PDF file)  

Januar 2010
ApEx Strategiseminar - Jens Uggerhøj proceskonsulent
ApEx - Center for Anvendt Oplevelsesøkonomi på Aalborg Universitet afholdte i januar et strategiseminar for alle involverede samarbejdspartnere. Formålet var, at udvikle og forankre en ny fremadrettede strategi for ApEx. Jens Uggerhøj var engageret til at gennemføre processen på selve strategidagen.
Link til ApEx website

-----------------------------------------------------------------
Nyheder 2009
December 2009
Julematchmaking 2009 - en stor succes
På forhånd var der tilmeldt 44 deltagere fra ikke mindre end 38 forskellige virksomheder og der var ikke et eneste afbud - alle mødte op trods det, at det pludselige snevejr godt kunne have været en undskyld for ikke at nå frem i tide.
Tilslutningen til arrangementet dokumenterer, at it-virksomhederne i øjeblikket er usædvanligt motiverede for at søge hjælp og samarbejde uden for egne mure og på tværs af normale konkurrenceskel.
Julearrangement blev arrangeret i et samarbejde mellem de 3 virksomhedsnetværk ExpoSoft,    IT-vækst på Toppen og Intelligent Logistik Netværk, som sammen med BrainsBusiness ICT NORCOM og UCONNECT fik alle ender til at hænge sammen.
Yderligere information
Læs også artikel i Nordjyske
 

September 2009
Infinit - Universitets samarbejde
Í samarbejde med en række danske universiteter og forskningscentre afholdte CISS / Aalborg Universitet et koordineringsarrangement den 28. og 29. september på Rebild Storkro. Jens Uggerhøj var ved denne lejlighed engageret til at gennemføre et forløb omkring idégenerering via one-on-one præsentationer samt drøftelser i plenum.
Yderligere information     

September 2009
Aalborg Universitet Matchmaking program
Aalborg Universitet afholdte sit årlige matchmaker certificeringsarrangement den 24. og 25. september på Comwell i Rebild. Jens Uggerhøj var ordstyrer og "speeddating" arrangør og blev ved samme lejlighed også certificeret AAU match-maker.
Yderligere information

August 2009
CTIF - Aalborg Universitet
UCONNECT har lavet en samarbejdsaftale med Center for TeleInrastruktur (CTIF) på AAU. Frem til 2011 skal Jens Uggerhøj på konsulentbasis være med at opbygge CTIF Industrial Network (CIN). CIN skal bl.a. være en platform der tilbyder nordjyske IT og wireless virksomheder at etablere nye globale forretningsforbindelse og samarbejdsmuligheder med relaterede virksomheder og institutter der tilknyttet CTIF centrene i Indien, Japan, Italien og USA.
Yderligere information  

Juli 2009
”IT–vækst på Toppen”, Hjørring-området – kick-off møde den 25. august

IT-vækst på Toppen er et nyt netværk specielt tilegnet IT- og teknologivirksomheder omkring Hjørring. Formålet med IT–vækst på Toppen netværket er at skabe udvikling, der optimerer og styrker medlemmernes B2B salgs- og markedsføringsaktiviteter på såvel de nære som de fjerne markeder.Yderligere information

Juni 2009
Intelligent Logistik Netværk

Intelligent Logistik Netværk er et nyt unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet virksomheder der udvikler, fremstiller eller leverer Intelligente logistikløsninger. Desuden henvender netværket sig til forskere og underviserer fra forsknings- og uddannelsesinstitutioner der beskæftiger sig med intelligente logistikløsninger. Jens Uggerhøj fra UCONNECT er udpeget som tovholder og driver i netværket som havde kick-off workshop den 25. juni 2009.
For yderligere information kontakt
Jens Uggerhøj
Artikel fra Nordjyske  

Maj 2009
Wireless VITAE 2009 Conference

Center for TeleInFrastruktur (CTIF), Aalborg Universitet stod bag den store konference Wireless VITAE 2009 konferencen der blev afholdt i Aalborg Kongres og Kulturcenter i maj 2009. Over 400 forskere, udviklere og forretningsfolk fra mere 40 forskellige lande var bl.a. mødt op for at drøfte fremtidens trådløse teknologier m.v. Parallelt hermed have UCONNECT fået til opgave at arrangere Business Match Making møder blandt konferencedeltagerne. Et ganske positivt resultat kom der ud af i det mere end 70 one-on-one møder blev afholdt i løbet af konferencen, hvilket var langt mere end man havde forventet.     
Yderligere information om CTIF

Januar 2009
Net Image A/S
Gennem "Salgschef til leje" konceptet, arbejder Jens Uggerhøj med at identificere og etablere partnerskaber med virksomheder i samme værdikæde som Net Image A/S befinder sig i.
Yderligere information om Net Image A/S

Januar 2009
Aalborg Universitet - CTIF
Center for TeleInFrastruktur (CTIF) har tildelt UCONNECT rollen som netværkskoordinator i forbindelse med udvikling og etablering af et netværk blandt internationale IT og telekommunikationsvirksomhed.
Yderligere information om CTIF

Januar 2009
Aprico Electronics A/S
På konsulentbasis er Jens Uggerhøj i 2009 engageret med at markedstilpasse og identificere nye kunder  til Aprico nyudviklede
industristyringskoncept.

Yderligere information om Aprico Electronics A/S.

----------------------------------------------------------------
Nyheder 2008
November 2008
Danske satellitter i ministørrelse
GomSpace ApS har specialiseret sig i udvikling af små satellitter og ekspansionen må nødvendigvis ske gennem en globaliseringsstrategi.
Uconnect har i den proces udarbejdet en eksportforberedelsesplan som nu er i færd med at blive igangsat.
Læs mere her i nyhedsbrevet fra  Danmarks Eksportråd

Oktober 2008
KT innovationstur til München
Jens Uggerhøj deltog i oktober i en forfriskende tur til München, hvor der på programmet var en række spændende besøg hos innovative virksomheder og forskningscentre.
Læs mere om turen her på IKT Forums website.

Oktober 2008
Aprico Electronics A/S
Gennem
"salgschef til leje" konceptet har Uconnect udviklet en handlingsorienteret salgsstrategi for Aprico Electronics A/S.
Yderligere information om Aprico Electronics A/S.

Marts 2008
Sidste år udarbejdede Uconnect en international forretningsstrategi for Net Image A/S. Nu har softwarevirksomheden igen engageret Uconnect, men denne gang til at gennemføre strategien. Opgaven kræver, at Jens Uggerhøj fremover skal tilbringe en hel del tid hos Net Image, og vi har derfor valgt at opsige det fysiske lejemål på NOVI, men beholder postadressen inkl. de almindelige NOVI services som mødelokaler m.v. Net Image A/S har bl.a. fokus på udvikling af digitale billetløsninger og har eksempelvis Københavns Tivoli og Festivalkontoret som faste kunder.
Yderligere information om Net Image A/S.

Januar 2008
For tredje år i træk er Uconnect af Danmarks Eksportråd blevet valgt til at gennemføre de populære eksportforberedelsesforløb, der bl.a. er gratis for "BornGlobal" virksomheder.
Læs mere

----------------------------------------------------------------
Nyheder 2007
December 2007
UCONNECT indgået samarbejde med den internationale organisation BRANCH, der er et netværk af lokalforankret rådgivere i mere end 20 lande. Det betyder, at vi nu kan tilbyde vore kunder direkte adgang til mere viden og fakta om  markedskendskab, identificering  af samarbejdspartnere, markedsundersøgelser m.v.
Yderligere information om BRANCH

April 2007
Netværk, Netværk og Netværk skriver Erhvervsbladet i overskriften på en artikel der stiller fem skarpe spørgsmål om de ugentlige udfordringer i det danske erhvervsliv. I dag (12. april) til Jens Uggerhøj, grundlægger af og adm. direktør i konsulentvirksomheden UCONNECT ApS i Aalborg. Link til hele artikel i Erhvervsbladet

Januar 2007
Dansk Metal / IT2U
har booket Jens Uggerhøj til at holde en række foredrag med titlen
"Location Based Services - hvor skal vi hen du?
". Første gang er den 26. marts i København, dernæst den 27. marts i Aalborg og 19. april i Odense.
Yderligere information findes på
www.it2u.dk
     

December 2007
ExeTek.net is a new efficient and professional export enhancing organization, which can further the international attention and knowledge of the companies involved. As part of a proficient network of Danish Microsoft partners, the members will gain the knowledge for a faster and more effective way of introducing their solutions to a new market.
More information on
www.ExeTek.net

----------------------------------------------------------------

Nyheder 2006
Oktober 2006
I forbindelse med en nyskabende workshop om kreativitet og innovation for studerende på Aalborg Universitet, skriver Anders Vestergaard i en anmeldelse, at Jens Uggerhøj holdte et meget inspirerende oplæg om fremtidens teknologier og de markedsmæssige muligheder, der knytter sig til disse. De studerende skulle arbejde med at udvikle nye, innovative produkter og Jens var med til at evaluere de studerendes idéer ved workshoppens afslutning. Der var rigtig god feedback på Jens’ oplæg og hans engagement og entusiasme for workshoppens tema var tydeligvis en stor inspiration for alle de tilstedeværende Yderligere information kontakt venligst Anders Vestergaard, SEA Aalborg Universitet

September 2006
Eurographic GmbH
i Flensburg i Tyskland og UCONNECT har indgået en samarbejdsaftale med det formål at øge profileringen og afsætningen af Eurographic’s produkter og services i Danmark. Eurographic med trykkerier og bundling-faciliteter i såvel Danmark som Tyskland og Sverige har stor erfaring indenfor både digitale og traditionelle grafiske processer. Eurographic yder desuden assistance rådgivning og optimering omkring de grafiske processer og DTP opsætning m.v. Yderligere information kontakt venligst Tom Vejnø, System Manager Eurographic GmbH eller Jens Uggerhøj, UCONNECT

August 2006
BDO ScanRevision
og UCONNECT har indgået en samarbejdsaftale med henblik på at få belyst små og mellemstore virksomheders (SMV) udnyttelse af de globale afsætningsmuligheder. BDO ScanRevision er en af de førende revisions- og rådgivningsvirksomheder i Danmark med har kontorer i 26 byer og beskæftiger over 700 medarbejdere, heraf godt 100 statsautoriserede revisorer. Yderligere information kontakt venligst afdelingschef Ole Middelhede, BDO ScanRevision, Virksomhedsdrift eller Jens Uggerhøj, UCONNECT. Resultaterne af undersøgelsen kunne bl.a. læses i JyllandsPosten den 9.10.2006 - Nordjyske Stiftstidende den 13.10.2006 og Børsen den 16.10.2006.

August 2006
Organisationen ITSDanmark planlægger i et samarbejde med Danmarks Eksportråd, Den Danske Ambassade i London og UCONNECT en storstilet dansk ITS markedsføring på ITS World Congress & Exhibition 2006. ITS Danmark er en paraplyorganisation for ca. 50 danske virksomheder og organisationer, der arbejder med intelligente trafiksystemer. Yderligere information kontakt venligst Svend Tøfting, Formand for ITSDanmark eller Jens Uggerhøj, UCONNECT.

Juni 2006
RFI Global Services Ltd. in Basingstoke England,
has signed a contract with UCONNECT regarding the identification of new potential customers in order to expand their business in Denmark. For more information please read the Press Release or contact Grant Taylor, Wireless Business Manager, RFI Global Services Ltd, or Jens Uggerhøj UCONNECT

Juni 2006
Nibe Elektronik Center A/S
har indgået et samarbejde med UCONNECT omkring forretningsudvikling. Nibe Elektronik Centers forretningskoncept er at levere produkter og tjenesteydelser til den elektronikforbrugende industri, efter kundens specifikationer til aftalt kvalitet, tid og pris. Yderligere information kontakt venligst Adm. direktør Ib Gosmer, Nibe Elektronik Center A/S eller  Jens Uggerhøj, UCONNECT 

Juni 2006
Teknologisk Fremsyn.
Artikel i Nordjyske Stiftstidende den 10. juni 2006.     Den trådløse fremtid er på dagsordenen, når videnskabsminister Helge Sander (V) til en stor konference med titlen "På bølgelængde" i København den 14. juni.  En af dem der har bidraget med oplæg til konferencen er nordjyden Jens Uggerhøj fra firmaet Uconnect, som har undersøgt, hvordan det ser ud med danske virksomheders evne til at gøre sig gældende på dette felt. Og ikke mindst for Nordjylland er der gode nyheder at hente. Klik her for at læse hele artiklen fra Nordjyske Stiftstidende.

Mere information om det teknologiske fremsyn om mobil og trådløs kommunikation: http://www.teknologiskfremsyn.dk  

April 2006
I træningslejer før eksport
. Artikel i Nordjyske Stiftstidende den 20.04.2006. Susanne Johansson og Jens Uggerhøj vil hjælpe virksomhederne til at skaffe sig overblik og gribe det med eksporten mere systematisk an. Susanne Johansson med firmaet Suscipio har med baggrund i ansættelse i en række nordjyske virksomhed selv erfaring i eksportens tjeneste, og den skal nu komme den mere traditionelle del af industrien til gode. Jens Uggerhøj med firmaet Uconnect har blandt andet fem år som ansat ved ambassaden i Tokyo at trække på, når han skal ud og hjælpe de højteknologiske virksomheder med at udnytte eksportpotentialet. Klik her for at læse hele artiklen fra Nordjyske Stiftstidende. 

Marts 2006
Teknologisk Fremsyn.
I forbindelse med gennemførelsen af det teknologiske fremsyn om mobil og trådløs kommunikation har UCONNECT fået til opgave, at gennemføre en analyse af forskningsniveauet hos virksomheder i Danmark inden for det mobile område samt deres relationer til danske universiteter/forskningsinstitutioner. Analysen forventes at skulle indgå som en delrapport i fremsynsarbejdet samt indarbejdes i den samlede hovedrapport for fremsynet der planlægges offentliggjort medium 2006. Analysen er finansieret af Videnskabs- ministeriet. Yderligere information om analysen fås hos Jens Uggerhøj, jens@uconnect.dk. For information om det teknologiske fremsyn om mobil- og trådløs kommunikation, kontakt venligst specialkonsulent Søren Jensen, Viden- skabsministeriet, sje@vtu.dk.

Februar 2006
Jens Uggerhøj, UCONNECT er blandt medlemmerne i Dagbladet Børsen og Innovations Lab's nye  Innovationsnetværk. Et af netværkets formål er bl.a. at skabe en helt ny og forandret innovationskultur i Danmark. Den 7. februar havde Børsen med en række artikler fokus på innovationsområdet. www.borsen.dk Udvalgte artikler kan her læses i PDF format:  Globale kontakter er vigtige - Nyt netværk for innovation... 

Januar 2006
Danmarks Eksportråd
, Udenrigsministeriet har indgået en samarbejds- aftale med UCONNECT. Aftalen bevirker at Jens Uggerhøj fremover skal løse opgaven som ekstern eksportforberedelses- konsulent for højteknologiske BornGlobal virksomheder i Nordjylland. Yderligere information findes på http://www.um.dk/da/menu/Eksportraadgivning eller ved at kontakte Jens Uggerhøj, jens@uconnect.dk

----------------------------------------------------------------

Nyheder 2005
December 2005
WirTek A/S
og UCONNECT har med virkning fra 1. januar 2006, lavet en samarbejdsaftale med henblik på salg og profilering af WirTeks produkter og ydelser. WirTek er et højteknologisk software udviklings- hus med kernekompetencer inden for indlejret software, applikationer og infrastruktur med fokus på trådløs kommunikation. Yderligere information kontakt venligst Adnan Özari Salg- og marketingdirektør, WirTek A/S, adnan.ozari@wirtek.com eller Jens Uggerhøj, jens@uconnect.dk

November 2005
Dansk Metal / IT2U har booket Jens Uggerhøj til at holde en række foredrag om fremtidens trådløse teknologier. Første gang den 16. november i Aalborg, dernæst den 1. februar i København og den 8. februar i Silkeborg. Yderligere information findes på www.it2u.dk
     

Oktober 2005
UCONNECT er blevet valgt som tovholder og netværkskoordinator af ExpoSoft, der r er et nyetableret netværk blandt en række førende softwareudviklingsvirksomheder. Klik her for yderligere information omkring ExpoSoft.

September 2005
Med titlen ”Hvad kan forskning gøre for din forretning” indbyder Dansk Industri / ITEK til mini konference om det højaktuelle emne. Uconnect er med sit brobygningskoncept medarrangør og har blandt andet været ansvarlig for program sammensætningen. Konferencen finder sted i Forskerparken NOVI i Aalborg, den 8. september og alle er velkommen. Klik her for invitation og program

September 2005
I forbindelse med SAXOTECHs skandinaviske Brugerkonference 2005, afholder Jens Uggerhøj et foredrag med titlen Wireless Future. Konferencen foregår på Hotel Munkebjerg i Vejle den 6 – 7. september.

August 2005
UCONNECT har indgået samarbejde med Center For Netværkssamfundet i forbindelse med udvikling af et DiiD pilotprojekt.
Yderligere information på
www.diid.dk

Juli 2005
Den 12. juli bragte Nordjyske Stiftstidende en artikel omkring UCONNECT.
Klik her for at læse artiklen.

Juni 2005
UCONNECT har indgået samarbejdsaftale med NOVI Ejendomsfond i forbindelse med International Wireless Summit 2005 (IWS 2005) www.iws2005.org

April 2005
Under overskriften Det ”sømløse” samfund har journalist Niels Barfod fra Dagbladet Børsen i et tæt samarbejde med Jens Uggerhøj udarbejdet en oversigt der viser kompleksiteten i det trådløse verdensbillede. Oversigten blev bragt i magasintillægget til Børsen den 7. april 2005 og findes i øvrigt i elektronisk cyberspaceformat på www.borsen.dk

April 2005
UCONNECT har indgået en samarbejdsaftale med Aalborg Universitets Center for Indlejrede Software Systemer (CISS). For yderligere information kontakt venligst professor Kim Guldstrand Larsen, kgl @cs.auc.dk eller Jens Uggerhøj, jens@uconnect.dk.

April 2005
UCONNECT er blevet medlem af IKT Forum.
For yderligere information om IKT Forum se
www.iktforum.dk
 

April 2005
Industri-Supply
der står bag Internetportalerne ”Metal Supply” og ”Wood Supply” har indgået samarbejde med UCONNECT. I aftalen indgår det bl.a. at UCONNECT fremover har ansvaret for indholdsudviklingen af ”Videnforum” på begge portaler. Yderligere information findes på www.metal-supply.dk eller hos direktør Morten Petersen fra Industri-Supply, mp@industri-supply.dk eller Jens Uggerhøj, jens@uconnect.dk

April 2005
UCONNECT får ny adresse. Pr. 1. juli 2005 flytter Uconnect til Forskerparken NOVI i Aalborg øst. Adressen vil fra 1. juli således være: Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø - telefon +45 7020 7650. Forskerparken NOVI, der rummer ca. 28.000 etagemeter, huser ca. 50 højteknologiske virksomheder inkl. flere af Aalborg Universitets forskningsenheder. Yderligere information om NOVI finder du på www.novi.dk

 
 

Nyheder

 

 


US forretningsudvikling og samarbejde


Har du interesse i det amerikanske marked, nærmere bestemt østkysten inklusiv New Jersey, New York m.fl. har du nu muligheden for at benytte dig af UCONNECT's medlemskab af New Jersey Technology Counsil (NJTC) - www.njtc.org og CTIF/AAU som har etableret CTIF US på Princeton University.

Yderligere information

kontakt Jens Uggerhøj,

 


Jens Uggerhøj blev 50 i 2011
Læs artikel fra Børsen
 

 


Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: C:\Users\JENS\Documents\UCONNECT\WWW\www ver09\LinkedIn-logo.png  Profil

Download UCONNECT brochureblad
Copyright © 2012 UCONNECT ApS