- din forbindelse til kunderne

UCONNECT ApS har opnået
en
AAA kreditvurdering
Yderligere information på www.soliditet.dk

       
  Nyheder    
       
 

Nyheder 2018

 

Maj 2018
Bo-glas A/S - ny bestyrelsesformand
Jens Uggerhøj er tiltrådt som bestyrelsesformand for Bo-glas A/S
Bo-glas A/S har eksisteret siden 1916 og egen produktion af mange forskellige typer af glas, eksempelvis termoruder til facader, tage, værn, interiør og møbler. Herunder også farvet glas, ruder med solskærmning, lydisolerende glas og sikkerhedsglas til bordplader, samt døre til badeværelser, til skabe, hylder, låger eller skillevægge. Kort sagt alt indenfor glas!
http://www.boglas.dk/
 

Marts 2018
KS Gruppen A/S og Rotadan A/S - ny bestyrelsesformand
Pr. 1. marts tiltrådte Jens Uggerhøj som bestyrelsesformand i KS Gruppen A/S og Rotadan A/S. Begge virksomheder har tyske Blickle GmbH som medejere og begge beskæftiger siger med salg af hjul til et hvert industriel formål. KS Gruppen sælger primært Blickle produkter, mens Rotadan A/S sourcer og sælger hjul af en hver art.
https://ks-gruppen.dk/
http://www.rotadan.dk/
 

Februar 2018
Create it REAL ApS - ny bestyrelsesformand
Jens Uggerhøj er tiltrådt som bestyrelsesformand for Create it REAL ApS.
Create it REAL er en dansk virksomhed som udvikler 3D-printteknologier, elektronik, software og mekanik. Med sine teknologiske platform har virksomheden skabt 3-print on-demand i høj kvalitet til virksomheder, der ønsker at udvikle deres egne løsninger gennem 3D-printning.
https://www.createitreal.com/

ORDKRAFT 2018
Ordkraft festivalen finder sted den 5. - 7. april 2018 i Nordkraft.
Yderligere information, program, m.v. finder du her.

Nyheder 2017

December 2017
Logistikkens Dag 2017

Ikke mindre end 200 deltagere var med til Logistikkens Dag den 6. december i Aalborg Kongres & Kultur Center.
"Fremtidens Virksomhed" var overskriften på konferencen og vi kom i dybden med emner som Bæredygtighed, Industri 4.0 og Digitalisering.

LTL.DK bragte efterfølgende denne artikel:
Et totalt opgør med den traditionelle organisationstænkning

Transportmagasinet skrev:
Logistikkens Dag satte rekord

Februar 2017
Wirtek A/S åbner ny udviklingsafdeling i Rumænien.
Udviklings- og konsulenthuset Wirtek opruster underskrev tirsdag den 31. januar en aftale om strategisk partnerskab med danske Mark Information med virkning fra 1. april 2017.
Aftalen indebærer, at de to virksomheder sammen åbner en nyetableret udviklings- og testafdeling i Bukarest. Den supplerer Wirteks eksisterende udviklings- og testcenter i den rumænske by Cluj-Napoca, hvor firmaet har været til stede i 10 år og samarbejdet med Mark Information de seneste fem år.
Yderligere information her eller på www.wirtek.com
 

Januar 2017
EL-SALG Aalborg A/S
Efter at have deltaget i udviklingen af den fremadrettet strategi for EL-SALG Aalborg A/S, er Jens Uggerhøj pr. 1. januar 2017 indtrådt i bestyrelsen af virksomheden.
EL-SALG Aalborg er Danmarks største EL-SALG butik og er landsdelens absolutte førende butik indenfor salg og service (B2B & B2C) af hvidevarer, el-artikler, belysning og TV.
Yderligere information her: www.elsalgaalborg.dk 
 

Nyheder 2016

December 2016
Logistikkens Dag slog alle rekorder

Der var rekorddeltagelse, da Logistikkens Dag for fjerde år i træk løb af stablen i Aalborg Kongres- og Kulturcenter tirsdag.

Over 140 repræsentanter fra mere end 100 virksomheder og organisationer var mødt op for at høre om de nyeste teknologier til blandt andet smart produktion, lagerføring og transport.

Deltagerne på konferencen Logistikkens Dag blev blandt andet opdateret på de nyeste udviklinger inden for selvkørende køretøjer, droner, tracking, ”det nye råstof” big data og digitalisering generelt.

På programmet var blandt andet CEO Henrik B. Bendixen fra Sky-Watch, professor Preben Mogensen fra Aalborg Universitet, professor Christian Søndergaard Jensen fra Aalborg Universitet, lektor Henrik Schiøler fra Aalborg Universitet, direktør Poul Bruun fra ILT Innovation, CEO Henrik Knudsen fra 2Care4 ApS, Supply Chain Manager Morten Lohff Routhe fra Vraa Dampvaskeri A/S, vicedirektør Per Stjernqvist fra Trackunit A/S, og Business Development Manager Kenneth Sandgaard fra Freja Transport & Logistics.

Oktober 2016
SmartLog aktiviteter
I den kommende tid byder SmartLog på en lang række aktiviteter bl.a.:
1. november: Godstransportgruppen holder møde hos Blue Water Shipping, hvor v får besøg af Fødevarestyrelsen. Alle er velkommen.
6. december: Logistikkens Dag 2016, Aalborg Kongres & Kultur Center. Alle er velkommen.
Læs yderligere om alle SmartLog's aktiviteter på www.smartlog.nu

Oktober 2016
Ny bestyrelsespost
1. oktober indtrådte Jens Uggerhøj i bestyrelsen/advisory board hos Malerfirmaet Jeppesen med hovedsæde i Hirtshals. Virksomheder som beskæftiger godt 50 medarbejdere og har bl.a. afdelinger i Skagen, Frederikshavn og Aalborg. www.j-jeppesen.dk

Maj 2016
SmartLog inviterer til virksomhedsbesøg
Tirsdag den 3. maj inviterede SmartLog's fokusgruppe Supply Chain Visibility til åbent virksomhedsbesøg hos Aalborg Portland. Deltagerne blev klogere på Aalborg Portland's Supply Chain Visibility, som blev fortalt af Supply Chain Management Director, Peter Boltau. Ved besøget vil også Integrate A/S inviteret til at vise den simuleringsopgave indenfor søtransport, som er udviklet til Aalborg Portland.

April 2016
SmartLog
SmartLogs netværksleder Jens Uggerhøj var mandag den 11. april med til at sætte fokus på virksomhedernes trafikale behov da fremtidens trafik og infrastruktur blev drøftet ved Aalborg Kommunes workshop “Trafikken i Aalborg 2040″. Til workshoppen blev der blandt andet sat fokus på privattransport, erhvervstransport og godstransport i og omkring Aalborg med emner og prognoser inden for gods på bane, digital infrastruktur og fremkommelighed.

April 2016
Bestyrelsesposter m.v.
Jens Uggerhøj har på det seneste udvidet antallet af bestyrelsesposter. Seneste er det blevet til en spændende post hos Kronjyllands Camping & Marine Center A/S i Randers.
Opdateret liste findes her

Nyheder 2015

December 2015
Logistikkens Dag - en dag i logistikkens tegn

Tirsdag den 1. december afholdt logistiknetværket SmartLog en konference, der blandt andet satte fokus på gods på bane.
Det var årets festdag for de nordjyske logistikvirksomheder, da SmartLog tirsdag afholdt konferencen Logistikkens Dag i Aalborg Kongres og Kulturcenter.
Formålet med dagen, og med SmartLog i det hele taget, er at skabe et erfa-netværk, hvor virksomhederne med kompetencer indenfor logistikløsninger synliggøres og videreudvikles. Målet er at forbedre virksomhedens konkurrenceevne.
Yderligere information på
www.smartlog.nu

November 2015
Kapitalmarkedsdagen

Skal kapitalmarkedet tøes yderligere op?

Mandag den 16. november 2015 mødtes nogle af Danmarks fremmeste beslutningstagere for at diskutere kapitalmarkedets tilstand og udvikling. Gennem dagen var der god og intens debat omkrng vækst, innovation og start-ups inden for og uden for Danmarks vækstakser.

Som ekstern rådgiver for Hjørring Kommune og Hirtshals Havn, havde Jens Uggerhøj opgaven at koncept- og programudviklinge konferencen.
Yderligere information på http://kapitalmarkedsdagen.dk

 

Januar 2015
Artikel i Nordjyske d. 18. januar

Teknologi får bogen hen, hvor læseren er

Biblioteker får system, der hurtigere skaffer lånere det bestilte.
Inspireret af biblioteker andre steder i landet har man i Aalborg besluttet at indføre såkaldt intelligent materialestyring, IMF, som vil give bibliotekets personale et præcist overblik over, hvor de forskellige materialer befinder sig .......
Læs her hele artiklen i Nordjyske
 

Nyheder 2014

December 2014
SMARTLOG
Medlemmer strømmer til samarbejde om logistik
Interessen for at samarbejde om smarte lager- og logistikløsninger har aldrig været større. Et af landets største logistiknetværk, SmartLog, har netop rundet 145 medlemsvirksomheder.
Læs her hele artiklen i IDAG.DK

December 2014
Logistikkens Dag 2014 - 3. december
Igen i år afholder SMARTLOG konferencen Logistikkens Dag og det bliver med et program med mange spændende logistik cases. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, det endelige program ligger snart klar.
Yderligere information her

Oktober 2014
Logistik seminar i Stavanger, BusinessBroen - Norge og Norddanmark
Den 2. oktober afholdes der norsk-dansk logistikseminar i Stavanger. Jens Uggerhøj repræsentere SMARTLOG og har bl.a. et indlæg omkring Jyllandskorridoren og de norsk/dansk samarbejdsmuligheder.
Fra norsk side deltager virksomheder fra Logistikk Foreningen.no, NHO LOGISTIKK OG TRANSPORT og Greater Stavanger.
Interesserede danske virksomheder der deltager har muligheder for at møde nye norske samarbejdspartnere.
Yderligere information her

September 2014
Lager og logistikløsninger der matcher fremtidens e-handel
Med en række kompetente indlægsholdere som er eksperter indenfor hver deres felt, afholder SMARTLOG  den 29. september et seminar omkring fremtidens e-handel.
Vi sætter fokus på de udfordringer og muligheder som de seneste B2B og B2C e-handelsløsninger rummer. Alle er velkommen, men kræver tilmelding.
Yderligere information her
 

2014
Advisory Boards contribute to GateHouse development
Two advisory boards have focused on GateHouse worldwide development within forward-looking business domains, which are in constant development and aware of new, reliable solutions. More specific these domains are the efficiency improving land transport domain and the military domain. Both are domains that.....
Read more here

Juni 2014
Fokus på den jyske transportkorridor
I regi af SMARTLOG blev der den 23. juni afhldt et seminar i Aalborg Lufthavn.
En rækker erhvervspersoner, politikere m.fl. kom for at fortæller om deres syn og holdning til nødvendigheden for at optimere den jyske transportkorridor således rammerne for vækst og udvikling er til stede.
Læs yderligere her (pdf)

Maj 2014
SMARTLOG stiller skarpt på fødevarelogistik.
Dansk Supermarked m.fl. deltog med spændende indlæg omkring deres logistikløsninger og udfordringer. Seminaret fandt sted på Lindholm Høje.
SMARTLOG netværket faciliteres af Jens Uggerhøj.
Læs yderligere om SMARTLOG her  


April 2014
Succesfuld advisory board forløb med GateHouse
IT virksomheden GateHouse A/S i Nørresundby har netop afsluttet et advisory board forløb med fokus på det militære marked. UCONNECT stod for etablering og facilitering af forløbet. De samlede resultater indgår i den fremtidige strategi hos Gatehouse A/S.
www.gatehouse.dk

Januar 2014
Flere virksomheder beskæftiger sig med logistik-løsninger
Nordjylland er blevet et hjemsted for en større klynge af virksomheder og forskere inden for logistik. Det skriver logistik-netværket SMARTLOG, der netop har rundet virksomhedsmedlem nr. 100.
Læs her artikel i SCM

Nyheder 2013

December 2013
Logistikkens Dag 2013

Godt 100 mennesker fra logistikbranchen var samlet til konferencen arrangeret af SMARTLOG i Aalborg Kongres & Kultur Center den 2. december 2013.

Blandt indlægsholderne var direktør Ole Madsen fra SSI Schäfer A/S, direktør Karsten Bangshaab fra Logimatic A/S, logistikchef Kenneth Bindeslev fra Weber A/S, Kenn Steger-Jensen Aalborg Universitet, NYFORS og direktør Poul Mose Johansen fra Integrate A/S.

--------------------------------------------

September 2013
UDBYTTERIGT SEMINAR ”Logistik og vareflow på de nye super sygehuse” – sådan lød overskriften på SMARTLOG seminaret d. 19. september på NOVI
Ca. 40 deltagere fra både offentlige og private virksomheder var kommet for høre om de logistik og vareflow udfordringer og ikke mindst muligheder der opstår, når på de nye super sygehusene i Aalborg og i Gøttrup ved Herning står færdige.
Desuden fik deltagerne et godt indblik i et konkret hospitals-logistik koncept som bl.a. softwarevirksomheden Intelligent Systems i Hadsund er med i.
Talerækken blev afsluttet med Vivi Nguyen der er PhD forsker fra CELOG/ Aalborg Universitet. Vivi har med en logistisk vinkel studeret de kliniske aktiviteter på et hospital.

 

--------------------------------------------

GateHouse A/S i Nørresundby styrker go-to-market strategien
gennem et advisory board

Målet for GateHouse er, at udvikle en go-to marked strategi, der bringer deres Land Transport Trailer løsning ud i hele verden. Som et vigtigt led i denne strategiudviklingsproces ønsker GateHouse at tilknytte en række eksterne kompetente og relevante eksperter, der kan bidrage med input og sparring, som sikrer en succesfuld, langsigtet, international forretningsstrategi. Jens Uggerhøj har bl.a. haft til opgave, at være med til at identificere ekspertholdet samt facilitere møderne når gruppen har været samlet.

--------------------------------------------------

Simon Johansen, divisionschef Lyngsoe System A/S
Eksperter udefra sætter skub i vækst
Med hjælp fra et advisory board har Lyngsoe Systems fordoblet ordreindgangen og øget medarbejdertallet med 50 procent.
Læs hele artiklen i Nordjyske Stiftstidende her

10. april 2013
”Nordjysk logistik skal i verdensklassen”
Gå-hjem-fyraftensmøde hos Hirtshals Transport Center (HTC)
Onsdag den 10. april kl. 15.00 -17.00
Hvis vi skal være konkurrencedygtige her i den nordlige del af Danmark, skal vi være blandt de bedste på logistikområdet. SMARTLOG netværket har derfor sat sig for at bidrage til, at vi i et fællesskab videreudvikler og synliggøre de unikke logistikmuligheder m.v. vi har i Nordjylland, godt hjulpet på vej af kompetencerne på Aalborg Universitet.

I samarbejde med Hjørring ErhvervsCenter og HTC inviteres du hermed til gå-hjem- fyraftensmødet. Her vil du blive præsenteret for visionerne bag SMARTLOG og en række medlemmer vil fortælle om deres formål og første erfaringer som medlem af SMARTLOG netværket.
Yderligere information findes på http://www.smartlog.aau.dk/aktiviteter/

Februar 2013
Stor interesse i SMARTLOG debatseminar på Aalborg Universitet
Ikke
mindre 60 virksomhedsledere var samlet, da SMARTLOG netværket den 7. februar inviterede til debatseminar omkring fremtidens infrastruktur og udfordringer indenfor godstransport i Nordjylland.
Yderligere information om SMARTLOG netværket finder du her

Januar 2013
"Eksperter udefra sætter skub i vækst"
Med hjælp fra et advisory board har Lyngsoe Systems fordoblet ordreindgangen og øget medarbejdertallet med 50 procent.
Læs hele artiklen i Nordjyske Stiftstidende her

29. januar 2013
Kom med bag kameraet!
UCONNECT inviterer i samarbejde med BrainssBusiness til netværksmøde hos TV2/NORD.
Vi har sat administrerende direktør Pia Daugaard og nyhedschef Jesper Christiansen på TV2/Nord stævne til en diskussion om nyhedsrelevans. Hvad er den gode historie for en størrelse, hvilke nyheder er lokale, og hvad skal der til for at en nyhed bliver bragt nationalt?
Yderligere information og tilmelding her

Nyhedsarkiv

 

Nyhedsarkiv

 

 


 

 


Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: C:\Users\JENS\Documents\UCONNECT\WWW\www ver09\LinkedIn-logo.png  Profil

Download UCONNECT brochureblad
Copyright © 2012 UCONNECT ApS