- din forbindelse til kunderne

UCONNECT ApS har opnået
en
AAA kreditvurdering
Yderligere information på www.soliditet.dk

       
  Kundetilfredsundersøgelse    
       
 

Kundetilfredsanalyse

Er jeres kunder loyale og tilfredse?

Få svaret gennem en kundetilfredshedsundersøgelse og opnå mersalg gennem mere tilfredse kunder!

Ofte viser det sig at den daglige kontakt mellem kunderne og virksomhedens sælgere, kundesupport eller ledelse ikke giver et tilstrækkelig billede af det reelle forhold.

UCONNECT tilbyder at undersøge tilfredsheden blandt jeres kunder og tage pulsen på om kunderne har samme opfattelse af relationen som jer.

Gennem UCONNECT’s kundetilfredsundersøgelse udnyttes det, at spørgsmålene formuleres og registres af tredjepart. Ved denne metode får virksomheden et reelt og umiddelbart indtryk af, om kunderne er tilfredse med eksempelvis support, kvalitet, levering og andre forretningsrelationer.

Resultat af undersøgelsen kan blandt andet. bruges til, at agere mere proaktivt på eventuelle svage områder internt i virksomheden, hvilket i høj grad kan bidrage til at øge jeres salg gennem såvel nuværende som nye kunder.

Undersøgelsen
Der er tale om en komplet skræddersyet pakkeløsning baseret på jeres behov og udfordringer. I udvælger et udsnit repræsentative kunder, som efterfølgende bliver interviewet telefonisk om deres holdninger til jer ud fra specifikke spørgsmål. Visse spørgsmål giver mulighed for en vurdering på en skala, hvorefter begrundelsen for vurderingen uddybes. Gennem denne uddybning indhentes relevante kommentarer og besvarelser, som I kan benytte i en mere målrettet indsats til optimering af kundetilfredshed og afsætning.

Afrapportering
Resultatet af undersøgelsen afrapporteres på et møde, hvor svarene opsummeres og omformuleres i en præsentation, hvor råd og kommentarer uddybes. I forlængelse af undersøgelsen tilbyder UCONNECT et internt seminar, hvor resultaterne fra undersøgelsen anvendes til at fokusere på specifikke indsatsområder overfor relevante medarbejdergrupper

For yderligere information, herunder uforpligtende tilbud på kundetilpasset løsningsforslag, kontakt venligst Jens Uggerhøj på telefon 40 95 11 10 eller e-mail jens(a)uconnect.dk

 

 


"Vi har igennem UCONNECT fået lavet en kundetilfredshedsundersøgelse, som blev håndteret professionelt og til aftalt tid. Undersøgelsen blev skræddersyet til såvel vores B2B kunder som vores slutkunder. Efter en gennemgang af resultaterne på et internt seminar fik vi et klart billede af hvilke områder der krævede en styrkelse og indsats. I dag er vi således blevet endnu bedre til at håndtere vores kunder. Vi vil varmt anbefale UCONNECT, og er ikke i tvivl om at vi skal bruge dem igen."
Flemming Bo Svanholm,
Adm. direktør Dialex Logistics A/S

 


Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: C:\Users\JENS\Documents\UCONNECT\WWW\www ver09\LinkedIn-logo.png  Profil

Download UCONNECT brochureblad
Copyright © 2012 UCONNECT ApS