- din forbindelse til kunderne

UCONNECT ApS har opnået
en
AAA kreditvurdering
Yderligere information på www.soliditet.dk

     
  Klumme  
  Af Jens Uggerhøj

 

 

ADVISORY BOARD – en genvej til succes 

Ved at tilknytte en række erfarne erhvervsledere, får man relevant input og sparring til hvordan man på den mest effektive måde eksekverer en go-to-market strategi.

Et advisory Board kan bestå af 3-4 personer, der nøje udvælges efter kompetencer og specifikke erfaringer. Dermed sikrer man, at alle kan bidrage direkte til strategien, herunder lokale elementer som markedskendskab, produkttilpasning, branchekendskab, partnerskaber, salgskanaler, relevante netværk m.v.

Et advisory board kan fungere som sparring til hjemmelige udfordringer,  men er også særdels velegnet til at gennemføre eksport aktiviteter.

Tyskland – et eksempel på et ”ON LOCATION” board
Har man interesse i det tyske marked, eller er man der allerede, men ønsker yderligere vækst, kunne det være relevant, at samle en række branchespecifikke eksperter med kendskab til Tyskland. Eksperterne kan være tyskere, men også lokalboende danskere i Tyskland kunne være relevante sparringspartnere. Alt efter produkt og mulighed for tilgang til marked, kunne et advisory board sammensættes branchemæssigt og/eller geografisk, evt. på delstatsniveau.

 

Fjerne markeder
Et fokuseret go-to-market forløb på et fjernmarked, eksempelvis Kina, kunne være et koncentreret forløb som starter med to advisory board møder i samme uge. Første møde har primært fokus på, at de lokale advisory board medlemmer bliver præsenteret for virksomheden og de muligheder der ligger i produkterne/løsningerne.  Møde nr. 2 får fokus på gennemtænkt input og sparring til hvordan man opnår succes på det pågældende marked. Mellem de to møder får de lokale eksperter en hjemmeopgave som gør dem i stand til levere specifikt og relevant viden. Resultatet bliver, at man på mindre end en uge opnår direkte lokal viden og dermed optimale muligheder for at opnå succes på det på gældende marked. Desuden får man skabt et lokalt netværk af erhvervsledere som man altid vil kunne sparre med.

Uanset om der tale om et nær- eller fjernmarked, kan et advisory board forløb være på blot en uge eller forløbet kan strække sig over en længere periode med et antal aftalte tematiserede møder.

Jeg har selv benyttede mig af advisory board og har været involverede i en række advisory board. Du er velkommen til kontakte mig for yderligere information.

 

Læs også andre klummer

 


Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: C:\Users\JENS\Documents\UCONNECT\WWW\www ver09\LinkedIn-logo.png  Profil

Download UCONNECT brochureblad
Copyright © 2012 UCONNECT ApS